Prestige

prestige_molnar_gabor_agymenesek.png

KÖNYVAJÁNLÓ!
Molnár Gábor • Agymenések

Ez a könyv 1️⃣8️⃣0️⃣ humoros írásból áll 224 oldal terjedelemben. A műfaja vegyes, van benne anekdota, van benne több humoros nyelvtani elemzés, egy kis erotika, és mindenféle agyszülemény. Ez utóbbiból van a legtöbb, ezért is a könyv címe: „Agymenések”. 
Sok olyan történet olvasható a könyvben, mely valóban meg is történt, néhány pedig a képzelet szüleménye.
Aki szereti a humort, biztosan nagyon jól fog szórakozni, és alig várja már, hogy megjelenjen a könyv folytatása!


A szerző nem más, mint Molnár Gábor, akit az egész életében végigkísért a humor, hiszen azt vallja, hogy az Életben meg kell találni mindennek a vidám oldalát. És különben is, ne vegyük túl komolyan az Életet!


❤️❤️Szerettel ajánlom minden kedves olvasónknak a könyvet, most személyesen az Írótól is megrendelhető: https://www.facebook.com/molnar.gabor.775

Tovább
6 trendi napszemüveg

6 trendi napszemüveg

p_1111111111111111.png

Itt van a nyár, ami nem csak forróságot, hanem a szikrázó napsütést is jelenti. A bezártság után jó újra szabadnak lenni és kimozdulni. Persze nem kell rögtön tengerparti üdülést tervezni, hogy kihasználhassa a nyár legelegánsabb napszemüvegtrendjeit. Lehetőségeink szerint maradjunk szép kis hazánkban, szerezzünk be egy kiváló napszemüveget és élvezzük a nyarat. Itt vannak a 2020-as nyár trendi termékei a futurisztikus strukturált keretektől a retro kerek formákig. 

33333333333333333.png

44444444444444444444.png

55555555555555555555555.png

6666666666666666666.png

77777777777777777777.png

8888888888888888888.png

 

6 trendi napszemüveg Tovább
Ötletek kreatív lánykéréshez

Ötletek kreatív lánykéréshez

lanykeres.png

Eljött a nagy nap, kiválasztottad az eljegyzési gyűrűt, és azon gondolkozol, hogyan lehetne emlékezetessé tenni a Lánykérést? Most bemutatok pár kreatív ötletet, amitől anyagilag nem mész csődbe, de sikerül lenyűgöznöd vele menyasszonyodat.

Szervezz egy romantikus sétát a belvárosba, ahol számtalan karikaturista és festőművész ajánlja fel a pároknak, hogy lerajzolja őket. Érdemes már előre szövetkezni a művésszel, aki a képet a Hölgy tudta nélkül úgy fogja elkészíteni, hogy nálad megjelenít egy buborékot a "Hozzám jössz feleségül” felirattal.

Vidd el a barátnődet a kedvenc éttermébe! Az utolsó fogás, a desszert felszolgálásánál szövetkezz a pincérrel, és a desszert mellé szervírozza fel az ékszerdobozt. Vagy ha ügyes a cukrász és benne van egy kis kreativitásban, kérd meg, hogy a hölgy által kiválasztott desszert köré a tányér szélére írja körbe csokoládé öntettel "Hozzám jössz feleségül?"

Nyár, vízpart, romantika: Strandon építsetek együtt homokvárat  – törekedj arra, hogy a víztől  biztonságos távolságban – „véletlenül”  kerüljön elő a gyűrű a homokból, vagy helyezd el váratlanul a vár felső, legmagasabb tornyára.

Augusztus a hulló csillagok hónapja! Válassz egy romantikus, szép tájat, azzal az ürüggyel, hogy megnézitek idén a hullócsillagokat. Ezután az időzítés már csak Rajtad múlik.

Még mindig a nyárnál maradva! Következő napra strandot terveztek, akár pont a tengerparti nyaraláson vesztek részt? Egy kis előkészülettel emlékezetes pillanatot okozhatsz. Írj egy papírra szerelmes verset, a végén tedd fel a „Leszel a feleségem?” kérdést. Tedd a papírt egy palackba, amit kissé elásol a homokba – ügyelve arra, hogy annyira azért legyen látható helyen, hogy a Hölgy a palack tetejét észrevegye - közvetlenül a napozóágy vagy a törölköző mellett.  Bizonyosodj meg róla, hogy a nap végéig megtalálja az üveget Szíved választottja.

Koncert, szórakozóhely: Menjetek el egy szórakozóhelyre és kérd meg a DJ-t, hogy tegye be a Hölgy kedvenc számát, miközben Te a mikrofonban felteszed a kérdést.

Szerettek motorozni? Akár motor vagy kerékpártúrára vállalkoztatok, a kirándulás közepén, nyújtsd át a sisakot a barátnődnek (emlékeztetve rá, hogy biztonsága érdekében viselje). Természetesen a sisakba előtte elrejteted az ékszerdobozt, benne egy gyűrűvel. Ezután nincs más dolgotok, mint ünnepelni a túra végén.

Szervezz egy külföldi pár napos városlátogatást, ahova repülővel utaztok. A gépen - utaskísérőkkel előre egyeztetve – az utazómagasságot elérve a hangszóró rendszerén keresztül már fel is teheted a kérdést!

Imádjátok a társaságot, a nagy baráti összejöveteleket? Gyűjtsd össze a barátaitokat, a megbeszélt helyszínre mindenki ugyanolyan pólóba érkezzen, de minden póló egy - egy betűt tartalmazzon, majd egy előre megbeszélt időpontban álljanak úgy fel a barátok, hogy a pólóról kiolvasható legyen: "Hozzám jössz feleségül?" Ezután készülhet is a csoportkép, majd jöhet a buli!

Szeretitek a karácsonyi előkészületeket? Az ünnepekre hangolódva, használj külső fényeket, aminek a segítségével kirajzolódik az ablakban, erkélyen, udvaron vagy a ház falán a  "Hozzám jössz feleségül?" felirat. Csak rajtad múlik, mikor kapcsolod fel a kültéri  világítást….

Egy is előkészülettel, kreatívan megkérheted a hálószobában is a barátnőd kezét. Ragassz fel világítós matricát az ágyatok fölé a plafonra, amikor leoltod a villanyt, a mennyezeten a Hölgy számára olvasható legyen a nagy, sorsdöntő kérdés.   

Hétvégi, romantikus reggeli az ágyba szervírozva, csak ma egy kicsit másképp. A szokásos reggeli mellé kerül pezsgő, eper, és egy ékszerdoboz…

Készíts egy táblát, tele közös fotókkal, melyek a kapcsolatotok legszebb pillanatait idézi fel. A képek közé elrejtheted a gyűrűt.

A kedvenc fotótokat nagyíttasd ki, és készüljön belőle egy egyedi puzzle, úgy hogy a hátoldalán a Hozzám jössz feleségül vagy Marry me? felirat legyen olvasható.

Van kedvenc romantikus film jelenete a Hölgynek? Lehet ez akár a  Pretty Woman, nem kell más, mint egy fehér limuzin, napfénytető, virág a kézben, és jöhet is a sorsdöntő kérdés.

Hobbitok a búvárkodás? Nézz ki egy helyet, mely akvárium jellegű üvegfallal van körbevéve, kérd előzetesen a búvárok segítségét. Amikor épp lemerültök, egy jelre, a búvárok tartsanak fel egy táblát: "Hozzám jössz feleségül?" felirattal. Akár egy cápaetetésnél fordítva is elképzelhető, hogy a búvárok az etetés után az üvegre feltartják a táblát.

Ötletek kreatív lánykéréshez Tovább
Top női divatórák 2020

Top női divatórák 2020

 

prestige_blog_1.png

Gyakran vannak gondban a hölgyek, ha óravásárlásra szánják el magukat. A választék óriási, de még sem egyszerű a stílusos, ízléses, kiváló minőségű darab megtalálása. Segítünk néhány 2020-as top modell bemutatásával!

1. MICHAEL KORS

prestige_blog_1_1.png

2. MARC JACOBS

prestige_blog_2_2.png

3. TOMMY HILFIGER

prestige_blog_3.png

4. CALVIN CLEIN

prestige_blog_4.png

5. DKNY

prestige_blog_5.png

6. KARL LAGERFELD

prestige_blog_6.png

7. JUST CAVALLI

prestige_blog_7.png

8. FENDI

prestige_blog_8.png

Top női divatórák 2020 Tovább
RAPID RANDIK

RAPID RANDIK

rapid_randi_prestige.png

Napjainkban teljesen megváltoztak az ismerkedési és udvarlási szokások. A mai modern technika lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyen ismerkedjünk - online párkereső oldalak, ismerkedős applikációk, közösségi oldalak, rapid randik – hasonlón a gyors éttermi kiszolgálásokhoz. Kell – jobbra húzom, ha felejtős akkor balra. Ha tetszik a jelölt, gyors üzenet váltás, találkozás sürgetése, és már mehetünk is randizni. Van olyan ismerkedési forma, ahol az első kettő momentum ki is marad, ez a rapid randi: leülsz, beszélsz 7 percet, felállsz, értékelsz. És 10 perc alatt, vagy fülön tudtál ragadni valakit, vagy jövő héten új kör, új esély. Ezzel együtt eltűntek az udvarlási szokások is, gyorsan ki akarjuk deríteni, hogy kell-e a másik vagy menjen a levesbe! Időhiánnyal küzdünk, túl nagy a választék, unjuk ugyanazokat a köröket futni, gyorsan akarjuk a szerelmet, tehát: jöjjön aminek jönni kell. 

"Az udvarlásra szánt idő a felmérés szerint a fiatal generáció körében felére csökkent, összehasonlítva mondjuk az 55 év körüliekkel"

Ma már ritkaság számba megy, ha találkozunk egy igazi, romantikus férfival, aki megadja a módját az udvarlásnak (virágot hoz, sétahajózásra invitál vagy vacsorázni visz, randi után hazakísér, kinyitja a nőnek az ajtót, felsegíti a kabátot) bár valljuk be lehetősége sem nagyon adódik. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy alig találni olyan nőt, aki ezt igényli, és nem ő megy elébe a dolgoknak, és „szedi fel a pasit”.Korunkban a nők jelentős része öntudatos szingliként éli életét. 

Nem ritka, hogy a hölgy javasol helyszínt, nem egy esetben kávézás után nyúl a hitelkártyáért és rendezi a számlát, majd a találkozás után beül a autójába vagy hív egy taxit és hazamegy. Ha bejött neki a pasi, akkor meg sem várva a férfi jelentkezését, kezébe veszi a telefont és sms-ben tudatja, hogy lehet folytatása a dolognak. Ez még a jobbik eset, azzal szemben, amikor az egyetlen randi után bújnak ágyba.  Ebben a helyzetben elég nehéz a férfinak romantikusnak  lenni. Mi marad a Férfinak? Hova tűnt a beszélgetés, a flört, hódítás, izgalom, udvarlás? Az ismerkedés első pillanatától elmaradnak a  hagyományos szerepek, már nem kell időt, energiát invesztálni egy találkozásba, meg sem kell hódítani a Nőt, „jön az magától”. Minek ide küzdés, hódítás, vadászat? Hirtelen azt vesszük észre, hogy – kölcsönös szimpátia esetén – már bele is csöppentünk valamibe, ez lenne a párkapcsolat. És benne ülünk egy kialakulóban lévő, instant kapcsolatban tele  bizonytalansággal, megfelelési kényszerrel. Nem minőségi, azonos értékrenden, hasonló életvitelen alapuló kapcsolatban vagyunk, hanem egy gyors instant dologban. Elmarad a face to face megismerjük egymást szakasz. Majd amikor pár hónap múlva ráébredünk, hogy nem ilyen Társra vágytunk, jön a már jól ismert fogyasztói társadalomra jellemző  „cseréljük le” momentum, és minden kezdődik előlről. 

Bár az internet forradalmasította a szerelmet és a romantikát, a digitális kor új útmutatót írt a modern romantikához. De ezzel együtt megőrizhetjük az ismerkedés fázisában az izgalmat, átélhetjük a romantikus pillanatokat.  Az online társkereső oldalakat fogjuk fel eszköznek, melyek lehetővé teszik, hogy olyan emberekkel találkozzunk, akikkel egyébként sosem akadtunk volna össze. De élőben, kilépve a vitruális világ kötelékéből, hagyjunk teret a Férfiak számára, maradjon meg eszköztárukban a romantika a meghódítás érdekében, mi Nők pedig legyünk befogadóak és hagyjunk időt az ismerkedésre.  

RAPID RANDIK Tovább
Új hibrid meghajtás

Új hibrid meghajtás

 

21237601_2020_new_renault_captur_e-tech_plug-in_and_new_renault_clio_e-tech.jpgA közelmúltban mutatott be a Renault egy innovatív hibrid technológiát E-TECH fantázianéven. Az új meghajtást a Clio (140 LE) és a Captur (160 LE) kapja meg elsőként, ráadásul utóbbi plug-in hibridként, azaz konnektorról tölthető változatban. Mindkét típus lehetővé teszi, hogy sokak megtapasztalja az elektromos hajtás örömeit, miközben csökken a széndioxid kibocsátás és a tüzelőanyag fogyasztás is, még hosszú utak esetén is.

A Renault csoport szakértőnek számít az elektromos mobilitás területén, elkötelezettek a környezet fenntarthatósága mellett. A Renault mérnökei innovatív megoldást dolgoztak ki egy hibrid sorozat számára, amely több mint 150 szabadalommal rendelkezik. A hibrid autócsalád a Renault F1 Team kiterjedt tudásbázisát is felhasználja.

renault_prestige_2.png

Akik alaposabban szeretnének megismerkedni ezzel az újfajta hibrid hajtási rendszerrel, azok megtehetik itt!

forrás: renault.com

Új hibrid meghajtás Tovább
Óriás beluga az égen

Óriás beluga az égen

airbus_prestige.pngAz Airbus üzembe helyezte a BelugaXL típust, amely a vállalat számára 30% -os extra szállítási kapacitást biztosít az általa gyártott kereskedelmi repülőgépek folyamatos termelési felfutásának támogatása érdekében.

A repülőgép, amely az Airbus ipari rendszerének szerves részét képezi 2020 és 2023 között hat taggal bővül majd. A repülőgép egy egész sor intenzív repülési tesztet teljesített, mielőtt megkapta a típustanúsítványt. Ehhez több mint 200 repülési tesztet kellett végrehajtani, amely valamivel több mint 700 repülési órát emésztett fel.

A BelugaXL 63 méter hosszú és 8 méter széles, és a világ legnagyobb tehertér keresztmetszetével rendelkezik. A BelugaXL két A350 XWB szárnyat hordozhat a BelugaST-hez képest, amelynek csak egy volt a kapacitása. Legfeljebb 51 tonnás hasznos teherével a BelugaXL 4000 km-es hatótávolsággal rendelkezik.

A BelugaXL az A330-200 alapjaira építkezik, amely lehetővé teszi a meglévő alkatrészek és berendezések újbóli felhasználását. A levegőbe emeléséről a Rolls-Royce Trent 700 motorok gondoskodnak. 

A BelugaXL az Airbus szállítási portfóliójának legújabb tagja. 

forrás: airbus.com

Óriás beluga az égen Tovább
Így lehetsz a Masca Fashion ruháival bombanő az Ünnepek alatt

Így lehetsz a Masca Fashion ruháival bombanő az Ünnepek alatt

masca_fashion_prestige.pngItt az ideje, hogy kiválasszuk a karácsonyi és szilveszteri ruhánkat! Már javában tervezgetjük, hogy kinek milyen ajándékot veszünk, mi lesz a karácsonyi menü, kivel mikor találkozunk az ünnepek alatt. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy eljött a Szenteste és rájövünk, hogy nem tudjuk mit vegyünk fel. Idén ne hagyjuk az utolsó pillanatra az ünnepi szettünk megvásárlását!

75521644_2632657163454650_1152608294116786176_o.jpg

A Masca Fashion márka széles kínálattal készült erre a kiemelt időszakra. Szezonról szezonra olyan egyedi ruhákkal rukkol elő, amik nemcsak elképesztően szépek, de mindenféle ékszer nélkül is remekül mutatnak. Amellett, hogy a legutóbbi divatot követik, minden darabban van valami finom nőiesség, különlegesség  és persze nem utolsó sorban nem fog szembe jönni velünk a céges évzáró rendezvényen sem.

Nőiesen  elegáns  egybe ruhákból, nadrágokból, szoknyákból és  felsőkből   könnyedén   összeállíthatjuk az alkalmi   ruhatárunk. A  szezon  trendi   fazonjai   kiváló   minőségű alapanyagokból  készülnek, válogathatunk a csipke, a flitterrel díszített finom, lágy anyagokból készült elegáns darabok közül. 78067843_2648493685204331_6513122564976410624_o.jpg

Készüljünk a céges rendezvényekre 

Lassan kezdetét veszik az év végi céges rendezvények sorozata. Sokaknak okoz fejtörést, hogy az év végi összejövetelre milyen ruhában jelenjenek meg. Ilyenkor tanácstalanul állunk a gardróbunk előtt, és a következő gondolat fogalmazódik meg: "Nincs egy normális ruhám, amit felvehetnék. Illetve, ami van, abban voltam tavaly is." Ismerős, ugye? A megfelelő öltözék kiválasztása éppúgy része a professzionalizmusunknak, mint a magas szintű szaktudásunk, a munkánkban elért eredményünk. Válogassunk a Masca Fashion kínálatából, hogy idén kifejezetten izgalmassá varázsolhassuk a megjelenésünket. 

78902248_2648493651871001_8466671723549294592_o.jpg

Karácsony, a szeretet ünnepe

A karácsony az egyik legmeghittebb ünnepünk, ahol végre a családunk, szeretteink körében pihenhetjük ki az év fáradalmait. Ilyenkor nemcsak a lakást díszítjük fel, de mi magunk is nagyobb hangsúlyt fektetünk az öltözködésre. A karácsonyi családlátogatások időszaka jó lehetőséget biztosít arra, hogy előkerüljenek a  csinosabb ruhadarabok és kiegészítők. A legalkalmasabb időpont, hogy bevessük a kövekkel díszített vagy éppen csillámokkal, flitterekkel szórt felsőinket, ruháinkat. A flitteres ruhadarabok tényleg fantasztikus ünnepi megjelenést kölcsönöznek. Ugyanakkor egy finom csipke felsővel és egy jó szabású szoknyával önmagában garantált a siker, minden esetben elegáns, nőies megjelenést kölcsönöz. Ezekhez a szettekhez érdemes romantikus laza kontyot készíteni. Az elegáns megjelenés nem feltétlenül jelent egyet a szűk, kényelmetlen ruhákkal, a finomabb anyagú, különlegesebb szabású ruhadarabokkal nagy sikert érhetünk el. Természetesen a nadrágok kedvelőinek karácsonykor sem kötelező szoknyát viselni, egy jól megválasztott, csinosabb nadrágos outfit legalább annyira elegáns tud lenni, mint egy egyberuha.

72844289_2632656970121336_7698476999722926080_o.jpg

Szilveszter az év legnagyobb bulija!

Az év utolsó napján a legnagyobb buli előtt állva már csak egy feladat áll minden nő előtt, kiválasztani a megfelelő szettet és elkészíteni a hozzá illő sminket. Tegyünk szert már most egy igazán csinos darabra, hogy ne utolsó pillanatban kelljen kapkodni, elég lesz a frizuránkkal és a sminkünkkel foglalkozni. Ilyenkor minden nő előveheti a dögösebb és merészebb oldalát. A szett kiválasztásánál fontos, hogy az alkalomhoz igazodjunk, ha elegáns partira vagyunk hivatalosak, akkor jöhetnek a koktélruhák, gyönyörű kiegészítőkkel. Szilveszterkor a csillogó színek, mint az arany, az ezüst, a kék, vagy az elmaradhatatlan szexi fekete a trendi. Szerencsére az az egyetlen olyan ünnep, amikor nem lehetünk elég csillogósak, tündöklőek, ezért nem kell megijedni a sok flittertől és csillogástól! A kiegészítők itt is fontos szerepet játszanak: jöhetnek a csillagok, nyakékek és medálok. Még időben vagyunk, hogy megtaláljuk a legszebb ruhát. Legyél Te a legszexibb a szilveszteri partin!

77134251_2648493911870975_4104542851415670784_o.jpg

Masca Fashion mindenkire gondol 

Nagy   hangsúlyt   fektet   a   márka arra, hogy minden nő számára lehetővé tegye a nőies öltözködést. Legtöbbször ugyanis az elegáns ruhákat csak kis méretben lehet kapni, de szerencsére a Masca kollekciójában nemcsak az S méret de az XL is fellelhető.  

Hol szerezheted be ezeket a szuper darabokat? A Podmaniczky utca 57-ben található Masca Fashion üzletben, de nemcsak a boltban válogathatunk kedvünkre, hanem otthonról az internetes áruházban is szemezgethetünk a szebbnél szebb darabok közül a www.mascawebshop.hu oldalon.

78540653_2650475478339485_7223335311911157760_n.jpg

 

 

Így lehetsz a Masca Fashion ruháival bombanő az Ünnepek alatt Tovább
Tévhitek a félrelépésről!

Tévhitek a félrelépésről!

megcsalas_1.jpgA megcsalás az egyik legrosszabb érzés a világon. Mindenki mást gondol a félrelépésről, de több olyan általános tévhit kering a hűtlenkedésről, melyben egyébként nincs igazság.

  • A jó szex garantálja a hűséget!

A legtöbben úgy gondolják, ha a hálószobában minden rendben van két fél között, akkor esély sincs arra, hogy bármelyikük kikacsintgasson.  Sok esetben  kielégítő szexuális élet mellett is félrelépnek a felek. Tehát a jó szex sem biztosíték a hűségre! A hálószobán kívül is előfordulhat rengeteg olyan probléma, ami miatt másnál vigasztalódik a pár egyik tagja. Egy kapcsolat sincs biztonságban, ha az nem őszinte, mély szereteten alapszik.

  • Nincs különbség

A férfi és női megcsalás között bizony van különbség. A férfiaknál a megcsalás legtöbb esetben érzelmek nélküli, leginkább a testiségen alapszik. A férfit hajtja a kaland, az izgalom a valami új érzése.  A nők ezzel szemben az érzelmi támogatást keresik. Nem is annyira a szex a mozgatórugója a női hűtlenkedésnek, mint  hogy ismét valaki elhitesse velük, hogy értékesek és kívánatosak. A nők arra vágynak, hogy a pasi mellett igazi nőnek érezhessék magukat. Ha a kapcsolatban ezt nem kapják meg, vagy el vannak nyomva, akkor a megcsalás alapja az önbecsülés visszaszerzése.

  • A férfiak hűtlenebbek!

Régebben ez az állítás akár igaz is lehetett, de ma már abszolút nem igaz. Minél önállóbbak lettek a nők társadalmi és gazdasági szempontból, annál inkább felzárkóztak a férfiakhoz. Azelőtt a nők a boldogtalan, akár sok sebből vérző kapcsolat terheit is elviselték a család egységének fenntartása érdekében. Ezzel szemben az is kimutatható, hogy már a nők kezdeményezik leginkább a válásokat is.

  • Korábbi partnerét  is megcsalta, engem is megfog!

Vannak olyan típusok, akik lépten-nyomon félrelépnek, de nem ez az általános. Azért mert az exét megcsalta, nem jelenti azt, hogy most is meg fogja tenni. Könnyen lehet, hogy előző kapcsolatában azért hűtlenkedett,  mert nem találta meg partnerében azt, amit keresett, nem váltotta ki benne azokat az érzelmeket, mint az új partnere.  Ebből nem érdemes még messzemenő következtetéseket levonni, de nem árt az óvatosság!

  • Nem létezik örök hűség!

Létezik, de nem jön magától! Vannak sírig tartó házasságok. Olyanok, ahol egyik fél sem csalja meg a másikat, és a hűség valóban egy életre szól. A legtöbb megcsalás a kommunikáció hiánya miatt következik be.

Tudtad? A legtöbb megcsalás szerdán történik!  

  • Már nem szeret, ezért csalt meg!

Ez sem igaz, hisz a félrelépések többségében csupán egy hirtelen jött gerjedelem kielégítésére kerül sor, érzelmi kötődés nem alakul ki. A románc alatt és után a hűtlen ugyanazt érzi az állandó párja iránt, a legtöbb esetben a félrelépő bűntudattal küzd.

  • Magasabb libidó – nagyobb esély

Nem igaz, hogy nagyobb eséllyel lép félre az, akinek magasabb a libidója az átlagnál. Az, hogy valaki gyakrabban vágyik a szexre, még nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem képes kontrollálni a vágyát, és ne tudna hűséges maradni a párjához. Kevés olyan félrelépés van, ahol csupán  a csillapíthatatlan libidó áll az egy éjszakás kaland hátterében.

Tévhitek a félrelépésről! Tovább